Sunday, July 31, 2022

Hagyaték felszámolás

Tudjuk jól, hogy mekkora terhet tud jelenteni az örökölt ingatlanban lévő bútorok és egyéb ingóságok átválogatása, elszállítása vagy tovább értékesítése. Ügyfeleink teljesen érthető módon a legtöbbször inkább érzelmi alapon válogatják ki, melyek azok a tárgyak, amelyet meg kívánnak tartani, melyek azok, amelyeket szemétbe dobnának és mit gondolnak elég értékesnek ahhoz, hogy meghirdessék. Hagyaték felszámolás szolgáltatásunkkal levesszük ezt a terhet a válláról – hozzáértő kollégáinkkal nagy precizitással mérjük fel az ingatlanban lévő tárgyak értékét és nyújtunk Önnek ez alapján korrekt ajánlatot.

Hagyaték felszámolásnál nagy gondot fordítunk rá, hogy a lehető leggyorsabban és teljes diszkrécióban gondoskodjuk Ügyfeleink örökségéről. Akár az ingatlan továbbértékesítése, akár a helytakarékosság, akár az ingóságoktól való mielőbbi megszabadulás vagy bármi más az oka, ami miatt a hagyaték felszámolás mellett dönt, munkatársainkkal kizárólag a mielőbbi megoldásra fókuszálunk. A bútorok, használati tárgyak és egyéb ingóságok elszállításánál a gyorsaságon túl arra is ügyelünk, hogy a hagyaték felszámolás a lehető legkisebb zajjal-kosszal járjon – minden esetben kiemelt tekintettel vagyunk a szomszédok nyugalmára. A nagy méretű bútorok, tárgyak mozgatását pedig a lehető legóvatosabban végezzük, megőrizve a falak, egyéb berendezések épségét.

Hagyaték felszámolásnál mindig az ingóságok alapos átválogatásával kezdünk, melynek során szakszerűen felbecsüljük azok pontos értékét. Egy tárgy értékének meghatározásakor figyelembe vesszük, hogy milyen vevőkört érdekelhet az adott tárgy, milyen gyorsan értékesíthető és mennyit lehet érte elkérni. Ez a három fontos információ az, ami alapján pontos ajánlatot tudunk Önnek adni.

Nagyon sokszor a legeldugodtabb helyen fekvő, legporosabb tárgyak érnek a legtöbbet, amelyekről első ránézésre senki nem is gondolná, hogy milyen sokat lehet értük kapni.

Természetesen ami valóban értéktelen és a szemétbe kerül, annak szabályos elszállításáról teljes mértékben gondoskodunk – a szemét minden esetben hivatalos lerakóhelyre kerül, melyet igazolunk is. Szerencsés esetben az elszállítás költségét részben vagy teljes mértékben fedezik a lomok között talált értékek – sőt, akár még az is előfordulhat, hogy olyan tárgyat találunk, amellyel még pénzt is kereshet.

Keressen minket bizalommal hagyaték felszámolás szolgáltatásunk kapcsán honlapunkon található elérhetőségeink bármelyikén!



Sittszállítás - Lomtalanítás - Lakáskiürités - Hagyaték felszámolás Sittszállítás - Lomtalanítás - Lakáskiürités - Hagyaték felszámolás



Lomtalanítás
Lomtalanítás útján nem csak értékes helyet szabadíthat fel, de sokkal rendezettebbé válhat a környezete. Cégünk sokéves tapasztalattal vállal gyors, diszkrét és megbízható lomtalanítást magánszemélyek és cégek részére egyaránt. Rengeteg háztartásnak okoznak gondot azok a felhalmozódott tárgyak, amelyek már használaton kívül állnak és már csak értékes helyet foglalnak. Időről-időre érdemes szétnézni, melyek azok a dolgok, amelyektől jobb szeretne inkább már megszabadulni. Lomtalanítás után – legyen szó lakásról, irodáról, padlásról, garázsról vagy bármilyen más helyiségről – új lehetőségek nyílnak meg az ember előtt. Azon túl, hogy sokkal átláthatóbbá válik a környezete, helyet szabadít fel az új dolgoknak. Nagyon sokszor felmerül még a lomtalanítás gondolata költözéskor vagy épp ingatlan értékesítésnél. A költözés egyébként is megterhelő, hát ha még azokat a súlyos bútorokat vagy mondjuk rég nem használt edényeket is kénytelen magával vinni, amelyeknek aztán az új otthonában sem talál igazán helyet. Ingatlan értékesítésnél pedig talán mondani sem kell, hogy mennyivel hangulatosabbá teszi a lakást-irodát, ha rendezett az összkép. Munkatársainkkal mindenre felkészülten segítünk megszabadulni az értékét vesztett lomoktól. Lomtalanításnál akár az egész házat, pincétől a padlásig kiürítjük anélkül, hogy Önnek bármilyen dolga lenne vele. Lomtalanítás szolgáltatásunk választásával megőrizhető a közterület tisztasága, nem kell tartania attól, hogy széthullik a lom, elhordja a szemetet a szél, hiszen megbeszélt időpontban, azonnal elszállítjuk Öntől. Természetesen a hulladék valóban a hulladéklerakóba kerül! Ha lomtalanítás szolgáltatást keres, fontos körültekintőnek lenni, hiszen sajnos bőven akad rá példa, hogy az Ügyféltől elszállított lom illegálisan kerül lerakásra súlyos ártalmat okozva ezzel a természetnek. Ebben az esetben ráadásul nem csak az elkövető, de a Megbízó is szabálysértőnek minősül. Érdemes tehát óvakodni a túl olcsó vagy megbízhatatlannak tűnő, leinformálhatatlan szolgáltatóktól. Munkatársainkkal a legnagyobb odafigyeléssel, akár több jármű bevonásával, a szomszédok nyugalmának tiszteletben tartásával, kedvező áron segítünk a lomtalanításban! Keressen minket bizalommal honlapunkon található elérhetőségek bármelyikén és akár azonnal indulunk, hogy megszabadítsuk a lomoktól!
Sittszállítás - Lomtalanítás - Lakáskiürités - Lomtalanítás Piliscsaba Sittszállítás - Lomtalanítás - Lakáskiürités - Lomtalanítás Piliscsaba KWb2da9aa4fc4fc30e965bad24e4a17246

No comments:

Post a Comment

A keresőmarketing világ titkai - Hogyan találjuk meg a tökéletes ügynökséget?

 A keresőmarketing az online marketing egyik leghatékonyabb és leggyorsabban fejlődő területe. Azonban a megfelelő keresőmarketing ügynökség...